Φόρτωση...

U-Step για Parkinson και άλλες Νευρολογικές παθήσεις


Τιμή: 1,180.00

Σε Απόθεμα

 

Δημιουργήσαμε το σταθεροποιητή βαδίσματος U-Step για να αυξήσουμε και να ενισχύσουμε την αυτονομία σας. Το μυστικό κρύβεται στην πρότυπη βάση του σε σχήμα U. Η εξαιρετικά σταθερή του βάση σε σταθεροποιεί σε κάθε κατεύθυνση. 

Δεν είναι σαν να σπρώχνεις μια περπατούρα. Αντιθέτως, το U-Step σε περιβάλλει και κινείται μαζί σου. Θα νιώσεις τόσο σταθερός σαν να στηρίζεσαι στον ώμο κάποιου άλλου.  

Το καινοτόμο σύστημα πέδησης είναι εύκολο στη χρήση και σε διατηρεί σε πλήρη έλεγχο. Το U-Step δεν θα κυλήσει έκτος αν είστε έτοιμοι να περπατήσετε. Όταν πιέσετε ελαφρώς το χειρόφρενο η μονάδα θα κινηθεί μαζί σας. Μόλις απελευθερώσετε το χειρόφρενο, η μονάδα θα σταματήσει αμέσως. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο όταν σηκώνεσαι από μια καρέκλα επειδή η μονάδα δεν θα γλιστρήσει μακριά σου.

Το Laser Light™ βοηθάει στην αποτροπή του παγώματος.  Αν υποφέρετε από επεισόδια παγώματος, το U-Step έχει τη λύση. Σας παρουσιάζουμε το Laser Light™ ένα αποκλειστικά προαιρετικό χαρακτηριστικό του optional του U-Step. Απλά πιέστε το κόκκινο κουμπί στη χειρολαβή και μια ευδιάκριτη κόκκινη γραμμή από laser προβάλλεται μπροστά σας για να κάνετε το βήμα. Είναι απίστευτο! Το laser μας προσφέρει έναν απολυτως ασφαλή, χωρίς εμπόδια, οπτικό οδηγό που σας βοηθάει να αποφύγετε το «επεισόδιο παγώματος», και να περπατήσετε φυσιολογικά με αυξημένη διάρκεια βαδίσματος. 

http://www.youtube.com/watch?v=7bymnoUJMvE&feature=youtube_gdata

 

 


 Ο λογαριασμός

Αναζήτηση παραγελιών μου:

 

 

Αναπνευστικές Συσκευές

Repair Services

Ακολουθήστε μας...