Φόρτωση...

ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΕΛΑΦΡΟΥ ΤΥΠΟΥ TREKINETIC Κ-2


[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]

Σε Απόθεμα

Τα συμβατικά χειροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια παρέχουν δυνατότητα κίνησης σε λείες σκληρές επιφάνειες όπως άσφαλτο, μάρμαρο, τσιμέντο ή πλακάκι.

Τι συμβαίνει όμως εάν αποφασίσουμε να κάνουμε μια βόλτα στην πόλη με τα τόσα απροσπέλαστα εμπόδιά της ή μια εκδρομή στη εξοχή και να κινηθούμε σε επιφάνειες όπως ένα σπασμένο πλακόστρωτο ή πεζοδρόμιο, πέτρες, χώμα, γρασίδι, άμμο, χαλίκι ή χιόνι;

Οι δυσκολίες που συναντούν οι χρήστες κοινών αμαξιδίων και οι συνοδοί τους είναι μεγάλες και πολλές φορές αξεπέραστες, μιας και το βασικό μειονέκτημα όλων των μέχρι σήμερα χειροκίνητων αμαξιδίων είναι οι μπροστινές μικρές ρόδες τους που «σκοντάφτουν» ή βουλιάζουν στα πιο πάνω εμπόδια. Αποτέλεσμα: Εξαντλητικός προγραμματισμός για μια απλή για άλλους μετακίνηση και πολλές φορές ματαίωση μιας βόλτας ή εκδρομής λόγω της έλλειψης πρόσβασης στο επιθυμητό σημείο προορισμού, δηλαδή υποβάθμιση της γενικότερης ποιότητας ζωής.

Τα TREKINETIC Κ-2 και GT-3 ALL TERRAIN, αποτέλεσμα πολυετούς μελέτης βρετανών μηχανικών της Formula 1, διαφέρουν λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού τους σε σχέση με τα συμβατικά χειροκίνητα αμαξίδια: Οι μεγάλοι τροχοί, με "τρακτερωτά" ή "επίπεδα" ελαστικά 61 cm (24") όμοια ενός ποδήλατου Mountain, έχουν τοποθετηθεί έξυπνα στο μπροστινό μέρος (αντί στο πίσω όπως συμβαίνει με όλα τα χειροκίνητα συμβατικά αμαξίδια) και ξεπερνούν εύκολα τα περισσότερα εμπόδια παρέχοντας τη δυνατότητα κίνησης σε ανώμαλο δρόμο και άλλες off road επιφάνειες όπως πέτρες, χαλίκια, χώμα, άμμο ή χιόνι, ενώ η ρυθμιζόμενη χωρίς εργαλεία γωνία τροχών (camber) και ένας μικρότερος τροχός 32 cm (12,5") στο πίσω μέρος εξασφαλίζουν άψογη σταθερότητα και μείωση τριβών. (Περισσότερα για τη δυνατότητα ρύθμισης γωνίας camber παραθέτονται πιο κάτω στη σχετική ενότητα..)


Η ιδέα του βαρύ σκελετού έχει εγκαταληφθεί και όλα τα εξαρτήματα και οι τροχοί των TREKINETIC K2 και GT-3 ALL TERRAIN είναι προσαρμοσμένα στο κάθισμα από ανθρακονήματα, το οποίο παρέχει εξαιρετική άνεση και υποστήριξη κορμού στον χρήστη. Το έξυπνα κατασκευασμένο, δυναμικό σύστημα 2 χειρομοχλών DYNABRAKE βοηθά τον χρήστη όχι μόνο στο φρενάρισμα αλλά και στους ελιγμούς στροφών! Αυτοί οι χειρομοχλοί επίσης ακινητοποιούν τα TREKINETIC Κ-2 και GT-3 ALL TERRAIN κατά τη στάση. Το σύνολο συμπληρώνει το αμορτισέρ αερίου αζώτου για μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών, που μπορεί να κάνει τη βόλτα σε ένα χωματόδρομο ή ένα πέτρινο μονοπάτι μια μάλλον διασκεδαστική εμπειρία!

Ο λογαριασμός

Αναζήτηση παραγελιών μου:

 

 

Αναπνευστικές Συσκευές

Repair Services

Ακολουθήστε μας...