Loading...

laser που λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο.


[Contact us for a price]

In stock

Τι είναι πραγματικά το laser?

Σκεφτείτε ότι  ο MLT είναι μια πραγματική δίοδος για LASER. Η λέξη laser είναι ακρωνύμιο των λέξεων ενίσχυση φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας. Με τον ορισμό,laser,το φως  είναι μονοχρωμικό με συνοχή και ευθυγραμμισμένο.

Τι είναι το χαμηλού επιπέδου laser?

Αντιθέτως με τα laser υψηλών αποδόσεων  τα οποία χρησιμοποιούν θερμότητα για να καταστρέψουν ιστούς, το κρύο (η χαμηλού επιπέδου )laser έχει ένα αποτέλεσμα μικρότερο των 10mW και δεν έχει θερμικά αποτελέσματα πάνω στους ιστούς. Μιμούνται κατά τον βέλτιστο τρόπο την λειτουργία του βιολογικού ιστού.

Πως λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο?

Η  φωτονική ενέργεια δημιουργείται από to αποτύπωμα στην πλευρά της κυτταρικής μεμβράνης, το οποίο πυροδοτεί ένα δεύτερο

Γιατί χρησιμοποιούμε το ThinkM ?

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματική θεραπεία για πολλές ασθένειες για την υγεία. Είναι μία ασφαλής, μη φαρμακευτική, μη επεμβατική θεραπευτική μέθοδος. Είναι μια αποτελεσματική με επιστημονικά αποδεδειγμένη τεχνολογία για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, την ενίσχυση της ανοσίας και την ανακούφιση παθήσεων. Είναι μία γρήγορη, απλή και εύκολη στη χρήση. Είναι μία μικρή και φορητή συσκευή που χρησιμοποιείται οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα.

Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ, και πότε θα δω αποτελέσματα?

Η συνιστώμενη διάρκεια χρήσης είναι δύο φορές την μέρα από 30 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στις εξετάσεις αίματος στο μικροσκόπιο πριν και μετά από 30 λεπτά της θεραπείας και θα δείτε την διαφορά.. Για μερικούς ανθρώπους, αρκούν μόνο μερικές εβδομάδες να αισθανθούν βελτίωση, σε άλλους μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

Πόσο ασφαλής είναι?

Υπάρχουν πολλές δημοσιευμένες μελέτες σχετικά με το χαμηλό επίπεδο laser αλλά καμία αναφορά σε αρνητικές παρενέργειες σχετικά με την δίοδο του laser σε εύρος 5 mW όπως το ThinkM L.T. Προφυλάξεις ασφαλείας μπορούν να σημειωθούν ανά άτομο που το χρησιμοποιεί.

Ποιοι πρέπει να μην χρησιμοποιούν το ThinkM L.T.?

Για νομικούς λόγους, απαριθμούνται τα εξής ως αντένδειξη, αν και μελέτες δεν  έχουν δείξει προβλήματα με αυτούς. Αυτοί που έχουν τρέχων ιστορικό καρκίνου. Αυτές που βρίσκονται σε κύηση. Αυτοί που έχουν βηματοδότη ή εσωτερικό απινιδωτή.  Αυτοί που υποφέρουν από επιληψία.

Χαρακτηριστικά

1.       Φορητό, μπορείς να το έχεις παντού.

2.       Ρυθμιζόμενη λειτουργία από 10 λεπτά – 40 λεπτά.

3.       Συνδυάζουν ερεθισμό της κερκιδικής αρτηρίας και της ρινικής κοιλότητας.

4.       Τέσσερις λειτουργίες για να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις σας.

5.       Τέσσερις ρυθμιζόμενες λειτουργίες ευαισθησίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Προϊόν

ThinkM

Μέγεθος

73 *55*23mm

Laser ενδιάμεσο

GaAIAs ημιαγωγός

Μήκος κύματος

650mn

Χρόνος λειτουργίας

Ρυθμιζόμενο (10 – 40 λεπτά)

Μπαταρία

Λιθίου επαναφορτιζόμενη 3,7V

Φόρτιση

Input 100 V – 240 V, Output 5.5 V

Λειτουργικό περιβάλλον

Θερμοκρασία -10 C - 50 C

Υγρασία <95%

Ατμοσφαιρική πίεση 700-1060kPa

Μεταφορά / Αποθήκευση

Θερμοκρασία 0-40 C

Υγρασία <80%

Ατμοσφαιρική πίεση 700-1060hPa

Τελικό laser συσκευής

6 κομμάτια

Λειτουργία

4 λειτουργίες

Γωνία απόκλισης της δέσμης

φΧ= 0.26 rad φy= 0.78 rad

Κατανάλωση ενέργειας

< 1W

Συχνότερες αιτίες θανάτου παγκοσμίως

Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, εκτιμάται ότι 55 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν παγκοσμίως το 2011. Και οι μη μεταδοτικές ασθένειες αποτελεί ακόμα μέγιστο πρόβλημα, ευθύνονται για τα 2/3 όλων των θανάτων παγκοσμίως, πάνω από το 60% το 2000, ειδικότερα η Ισχαιμική νόσος της καρδιάς, έμφραγμα, χρόνια πνευμονική ανεπάρκεια, σακχαρώδης διαβήτης.

Ποιος είναι ο ορισμός των 4 παραπάνω ασθενειών.

Η ισχαιμική νόσος της καρδιάς είναι μία κατάσταση από αποτέλεσμα μειωμένης ροής αίματος προς τον καρδιακό μυ, πιο συχνά προκαλούνται από την αθυροσκληρωτική στένωση.

Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο συμβαίνει όταν η ροή του αίματος σε μια περιοχή του εγκεφάλου κόβεται, η οποία συνδέεται με υψηλό ιξώδες του αίματος, τα ερυθρά αιμοσφαίρια παραμορφώνονται και γίνονται μία μάζα.

Η χρόνια πνευμονική ανεπάρκεια χαρακτηρίζεται από την κατ’ εξακολούθηση μείωση της ροής του αέρα που συνήθως γίνεται προοδευτικά και συνδέεται με μια ενισχυμένη χρόνια φλεγμονή στους αεραγωγούς και στους πνεύμονες.

Ο διαβήτης είναι στην ομάδα των μεταβολικών ασθενειών στις οποίες ένα άτομο έχει αυξημένη ζάχαρη στο αίμα, είτε επειδή το πάγκρεας δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη, είτε γιατί τα κύτταρα δεν ανταποκρίνονται στην ινσουλίνη που έχει παραχθεί.

Σύμφωνα με τους παραπάνω ορισμό, για να θεραπεύσει / ανακουφίσει , το κλειδί είναι να μειώσει την υπεργλοιότητα αίματος / υπερλιπιδαιμία, που αναστέλλουν τη φλεγμονή και τη βελτίωση του μεταβολισμού, ιδιαίτερα  στην μικροκυκλοφορία. Αν είστε αντιμέτωποι με τον κίνδυνο των παραπάνω ασθενειών τώρα, το ThinkM L.T. θεραπεία χαμηλού επιπέδου laser μπορεί να βοηθήσει καθημερινά την υγεία σας.

Προνομιακά πλεονεκτήματα μερών.

·         Μέρος μύτης.

·         Μέρος του χεριού.

·         Ελεγκτής.

LLLT Λειτουργία και Θεωρία.

Η θεραπεία με το ThinkM που χρησιμοποιεί χαμηλού επιπέδου laser (650nm, 5mV), μειώνει την υψηλή οξέωση του αίματος, την υψηλή χοληστερίνη και το υψηλό σάκχαρο στο αίμα, και αυξάνει τα ερυθρά αιμοσφαίρια, που αναστέλλουν την φλεγμονή, ανοίγοντας τα αγγειακά τοιχώματα για την βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και ούτω καθεξής. Όλες αυτές οι λειτουργίες κάνουν καλό στα παραπάνω νοσήματα, ειδικότερα στην αντιφλεγμονώδη δράση κατά της ρινίτιδας. Με  το πλεονέκτημα ότι είναι μη επεμβατική λειτουργία, άνετη και ασφαλής, το χαμηλής έντασης laser εξωτερικής ακτινοθεραπείας έγινε ακόμα πιο διάσημο στον διεθνή Οργανισμό Κοινωνικής Υγείας και Βοήθειας στο σπίτι.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

Follow up...